Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Loppuunmyynnin aikana tilausten käsittelyaika on 1-20arkipäivää, asiakaspalautuksista perimme 6e palautuskulut. 

HUOM! "Tee tilaus" -napin painaminen varaa tuotteet varastosta jo ennen maksua päällekkäismyynnin välttämiseksi! "Tee tilaus" -nappia painamalla annat luvan lähettää sähköpostia koskien tätä kyseistä tilausta. Jos maksu jostain syystä katkeaa ilman peruutusnappulan painamista varmistamme tilanteen sähköpostitse samalla kun palautamme tuotteet kauppaan.

Tuotteet

Maitotyttöjä valmistetaan 8-40 vaatteen piensarjoina. Näin ollen saat varmasti yksilöllisen vaatteen! Huonona puolena on se, että myös kokovalikoimaa valmistetaan rajoitetusti, joten kaikkia kokoja ei välttämättä ole saatavilla.

10% määräalennuksen myönnämme liivinsuojista (vähintään 5 paria), Nallen imuista (vähintään 5kpl) ja Nallen vaipoista ja vaippatuotteista (vähintään 10kpl, poislukien imut joille on oma alennuksensa).

Maitotytöt ja Nallevaipat valmistaa Maitotyttö Oy, Y-tunnus 2478129-4. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa.

Toimitus

Tilasuten käsittelyaika on loppuunmyynnin aikana 1-20 arkipäivää. Toimitamme tuotteet postitse koosta riippuen pakettina postiin tai kirjeenä suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Saat toimituksen mukana kuitin maksusta.

Toimituskulut Suomeen ovat alle 30€ tilauksille 3€ ja yli 30€ tilauksille 6€ (Matkahuolto) tai 7€ (Posti). 150€ ylittävät tilaukset postitamme ilman toimituskuluja. Jos asiakaspalautus laskee tilauksen arvon alle postikuluttomuusrajan, pidätämme postikulut palautuksen yhteydessä.

Noutamatta jääneistä paketeista veloitamme 12€.

Toimituskulut Suomen ulkopuolelle / International shipping costs

Order value EU Outside EU
0-30 5,00 € 7,00 €
30-100 15,00 € 15,00 €
100- 20,00 € 25,00 €

Maksutavat

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. 

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. 

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Vaihto ja palautus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuspaketti tulee toimittaa matkaan 14 päivän sisällä siitä, kun alkuperäinen paketti on vastaanotettu. Vaihto-oikeus pätee vain verkkokaupasta löytyviin varastotuotteisiin, tuleviin uutuuksiin vaihtoa ei voi tehdä. Vaihdosta tulee sopia aina etukäteen sähköpostilla, jotta tiedämme varata tuotteen varastosta. Voit myös tehdä uuden tilauksen varmistaaksesi tuotteen varauksen, mutta tällöin se käsitellään uutena erillisenä tilauksena, ei vaihtona. Jos asiakaspalautus laskee tilauksen arvon alle postikuluttomuusrajan, pidätämme postikulut palautuksen yhteydessä. Loppuunmyynnin aikana perimme asiakaspalautuksista 6e palautuskulut. 

Palautusoikeuden ulkopuolella saapuneilla palautustuotteilla ei ole enää palautusoikeutta vaan ne ovat asiakkaan omaisuutta. Tällaisessa tapauksessa laskutamme asiakkaalta sekä palautuspaketin että tuotteiden uudelleenlähetyksen kulut, yhteensä 12€, tai vaihtoehtoisesti tuhoamme tuotteet ellei asiakas halua niitä takaisin. Rahoja näistä tuotteista ei luonnollisestikaan palauteta.

Viikkaa käyttämätön tuote siististi tuotelappuja ryttäämättä (sovita vaipat ennen pesua esim. sukkahousujen kanssa ja pidä huolta ettei vaatteisiin pääse eläinten karvoja) alkuperäiseen pakkaukseen tai muovipussiin ja teippaa päälle lappu seuraavilla tiedoilla:

Asiakaspalautus
sopimustunnus 638886 (Posti) tai 9533702 (Matkahuolto)
Maitotyttö Oy
Manuntie 10
35600 Halli

Jos sinulla on useammasta tilauksesta palautettavia tuotteita, voit pakata ne kaikki samaan pakettiin jolloin säästämme postikuluja.

Maksu palautuu automaattisesti sille tilille mistä tilaus on maksettu.

Valmistusvirheet ja takuu

Mahdolliset valmistusvirheet korjaamme ilman että siitä koituu asiakkaalle kuluja. Tämä "korjaustakuu" on voimassa vuoden ostopäivästä eteenpäin (alkuperäinen ostoajankohta ja ostaja on oltava tiedossa).

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.