Nalle Pötkötti

Nalle Pötkötti

Saatavuus: Varastossa

42,00 €

Kuvaus

Nalle Pötkötti on kosteussululla ja tuhdilla imukerroksella varustettu pötköttelyalusta/avovaippa vauvalle ja isommallekin lapselle. Sileä trikoopinta tuntuu mukavalta iholla, imukerros nappaa vahingot ilman lainehtimista ja kosteussulku suojaa alla olevaa materiaalia. Kokoa Pötkötillä on 68x100cm.

Nalle Pötkötti syntyi kun esikoisemme opetteli kuivaksi. Hän nukkui päiväunia sohvalla, eikä aina herättyään ehtinyt potalle ajoissa. Pötkötti toimi unialustana, suojasi sohvaa ja myöhemmin sänkyä yökuivaksi opetellessa. Nimi on suoraan lapsen suusta, Pötkötistä tuli hänelle niin rakas että se piti aina olla mukana reissussakin.

Pötkötti toimii mainiosti myös imetysalustana sekä ulkoillessa retkipeittona.

Pötkötin pintakerros on sileäpintaista puuvillatrikoota tai ohutta joustocollegea. Imukerroksena siinä on tuhti bambuhamppufleece ja kosteussulkuna hengittävä BR-PUL.

Nalle Pötkötti

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

42,00 €

Yksityiskohdat

Nalle Pötkötti on kosteussululla ja tuhdilla imukerroksella varustettu pötköttelyalusta/avovaippa vauvalle ja isommallekin lapselle. Sileä trikoopinta tuntuu mukavalta iholla, imukerros nappaa vahingot ilman lainehtimista ja kosteussulku suojaa alla olevaa materiaalia. Kokoa Pötkötillä on 68x100cm. Nalle Pötkötti syntyi kun esikoisemme opetteli kuivaksi. Hän nukkui päiväunia sohvalla, eikä aina herättyään ehtinyt potalle ajoissa. Pötkötti toimi unialustana, suojasi sohvaa ja myöhemmin sänkyä yökuivaksi opetellessa. Nimi on suoraan lapsen suusta, Pötkötistä tuli hänelle niin rakas että se piti aina olla mukana reissussakin. Pötkötti toimii mainiosti myös imetysalustana sekä ulkoillessa retkipeittona. Pötkötin pintakerros on sileäpintaista puuvillatrikoota tai ohutta joustocollegea. Imukerroksena siinä on tuhti bambuhamppufleece ja kosteussulkuna hengittävä BR-PUL.