Maitotytön Perhospyyhe

Maitotytön Perhospyyhe

Saatavuus: Varastossa

40,00 €

Kuvaus

Maitotytön Perhospyyhe on 80x110cm huppupyyhe vauvalle. Hupun sivuilla on "siivet", jotka voi kääriä vauvan hartioita lämmittämään. Ripustuslenkit löytyvät hiippahupun kärjestä ja alareunan keskeltä. Kanttaus ja hupun sauma ovat siistit myös nurjalta, joten pyyhettä voi käyttää molemmin päin. Perhospyyhe on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Pyyhkeen materiaali on puuvillajoustofroteeta, kuviollinen puoli on Euroopassa valmistettua ja painettua froteeta (80% puuvilla, 20% polyesteri), yksivärinen puoli on Suomessa valmistettua ja värjättyä froteeta (75% puuvilla, 25% polyesteri). Polyesteri on joustofroteessa nurjalla, joten pyyhkeessä se jää kerrosten väliin ja vauvan iholle osuu puhdas puuvilla. Kanttauksessa on käytetty 100% puuvillatrikoota.

* Vaaditut tiedot

40,00 €

Yksityiskohdat

Maitotytön Perhospyyhe on 80x110cm huppupyyhe vauvalle. Hupun sivuilla on "siivet", jotka voi kääriä vauvan hartioita lämmittämään. Ripustuslenkit löytyvät hiippahupun kärjestä ja alareunan keskeltä. Kanttaus ja hupun sauma ovat siistit myös nurjalta, joten pyyhettä voi käyttää molemmin päin. Perhospyyhe on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Pyyhkeen materiaali on puuvillajoustofroteeta, kuviollinen puoli on Euroopassa valmistettua ja painettua froteeta (80% puuvilla, 20% polyesteri), yksivärinen puoli on Suomessa valmistettua ja värjättyä froteeta (75% puuvilla, 25% polyesteri). Polyesteri on joustofroteessa nurjalla, joten pyyhkeessä se jää kerrosten väliin ja vauvan iholle osuu puhdas puuvilla. Kanttauksessa on käytetty 100% puuvillatrikoota.