Nalle Unitaitto

Nalle Unitaitto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

12,00 €

Kuvaus

Unitaitto on nimensä mukaisesti pitkille unille suunniteltu tuhti ja jämäkkä taittoimu, josta saat nelinkerroin taitettuna huikeat 12 imukerrosta. Unitaitossa on hitaiden imujen lisäksi juuri sopivassa suhteessa levittäjäimua, joten se on erityisesti villahousujen paras kaveri. Tikkaukset pitävät taittoimun muodossaan.

Koko noin 33x37cm.
Koostumus 1krs kuosillista puuvillajoustofroteeta (kuosifroteiden paksuuksissa on pieniä eroja kuosista riippuen) + 2 krs bambuhamppufleeceä (fleecepuoli ulospäin).

Unitaitto kannattaa pestä pari kertaa ennen käyttöä. Unitaittoa ei suositella peppua vasten käytettäväksi, sen paikka on uloimmassa kerroksessa "stopparina".

Riemukukka keltainen, Päivänkakkara punainen, Rakkaus turkoosi, Pikkupilkku keltainen, Pilkku ruoho

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Unitaitto on nimensä mukaisesti pitkille unille suunniteltu tuhti ja jämäkkä taittoimu, josta saat nelinkerroin taitettuna huikeat 12 imukerrosta. Unitaitossa on hitaiden imujen lisäksi juuri sopivassa suhteessa levittäjäimua, joten se on erityisesti villahousujen paras kaveri. Tikkaukset pitävät taittoimun muodossaan. Koko noin 33x37cm. Koostumus 1krs kuosillista puuvillajoustofroteeta (kuosifroteiden paksuuksissa on pieniä eroja kuosista riippuen) + 2 krs bambuhamppufleeceä (fleecepuoli ulospäin). Unitaitto kannattaa pestä pari kertaa ennen käyttöä. Unitaittoa ei suositella peppua vasten käytettäväksi, sen paikka on uloimmassa kerroksessa "stopparina".