Nalle AIO

Nalle AIO

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

30,00 €

Kuvaus

Nalle AIO on muhkea "pese ja pidä" -vaippa kiinteillä imuilla ja kosteussululla. Sen päällispuoli on pehmeää ja kosteudenpitävää BR-PULia (ellei toisin mainita). Sisäpuoli on antibakteerista, narukuivatuksessakin pehmoisena pysyvää bambujoustofroteeta (väri valkaisematon ellei toisin mainita). Vaipan takana on täyttöaukko, josta voit tarvittaessa lisätä imua esim. yökäyttöön.

Nalle AIO:n kiinteät imut ovat:
- Vaipan etureunaan kiinnitetty imuläppä jonka ulkopinnoissa on 2 kerrosta bambujoustofroteeta. Näiden välissä välissä 2 kerrosta valkaisematonta luomupuuvillajoustofroteeta. Puuvillajoustofrotee toimii levittävänä imuna ja tehostaa vaipan toimintaa. Läpässä on aputikkaus jonka avulla se pitää muotonsa pesuista huolimatta. Läpän voi tarvittaessa taittaa eteen kaksinkerroin.
- Vaipan sisäpintaan tikattu 3 kerrosta bambuhamppufleeceä reilun tiiman muodossa. Bambuhamppufleece imee paljon. Se on hidas imu; imee hitaasti ja pitää kosteuden itsessään hyvin. Tiima on todella leveä, lähes vaipan laidasta laitaan joten imukangasta on runsaasti.

Vaipassa on Applix-tarrakiinnitys. Jotta tarra ei kääntyisi painamaan massua, on etuläpän yläosaan ommeltu ohut mikrofleecavahvistus piiloon PULin ja sisäpuolen kankaan väliin. Etutarran reunat on pyöristetty, jotta ne eivät raavi vauvan reisiä. Alareunat on pyöristetty reilusti.

Kokotaulukko:
- S 3-7kg
- M 8-11kg
- Petite M-koon leveys ja L-koon korkeus
- L 11-15kg
- XL 15-23kg

Kokosuositukset ovat viitteelliset. Pullukalle tarvitaan aiemmin isompi koko. Hoikalle vauvalle pienempi koko mahtuu pidempään.

Nalle AIO pitää pestä 4 kertaa, jotta se imee kunnolla!

Nalle AIO

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

30,00 €

Yksityiskohdat

Nalle AIO on muhkea "pese ja pidä" -vaippa kiinteillä imuilla ja kosteussululla. Sen päällispuoli on pehmeää ja kosteudenpitävää BR-PULia (ellei toisin mainita). Sisäpuoli on antibakteerista, narukuivatuksessakin pehmoisena pysyvää bambujoustofroteeta (väri valkaisematon ellei toisin mainita). Vaipan takana on täyttöaukko, josta voit tarvittaessa lisätä imua esim. yökäyttöön. Nalle AIO:n kiinteät imut ovat: - Vaipan etureunaan kiinnitetty imuläppä jonka ulkopinnoissa on 2 kerrosta bambujoustofroteeta. Näiden välissä välissä 2 kerrosta valkaisematonta luomupuuvillajoustofroteeta. Puuvillajoustofrotee toimii levittävänä imuna ja tehostaa vaipan toimintaa. Läpässä on aputikkaus jonka avulla se pitää muotonsa pesuista huolimatta. Läpän voi tarvittaessa taittaa eteen kaksinkerroin. - Vaipan sisäpintaan tikattu 3 kerrosta bambuhamppufleeceä reilun tiiman muodossa. Bambuhamppufleece imee paljon. Se on hidas imu; imee hitaasti ja pitää kosteuden itsessään hyvin. Tiima on todella leveä, lähes vaipan laidasta laitaan joten imukangasta on runsaasti. Vaipassa on Applix-tarrakiinnitys. Jotta tarra ei kääntyisi painamaan massua, on etuläpän yläosaan ommeltu ohut mikrofleecavahvistus piiloon PULin ja sisäpuolen kankaan väliin. Etutarran reunat on pyöristetty, jotta ne eivät raavi vauvan reisiä. Alareunat on pyöristetty reilusti. Kokotaulukko: - S 3-7kg - M 8-11kg - Petite M-koon leveys ja L-koon korkeus - L 11-15kg - XL 15-23kg Kokosuositukset ovat viitteelliset. Pullukalle tarvitaan aiemmin isompi koko. Hoikalle vauvalle pienempi koko mahtuu pidempään. Nalle AIO pitää pestä 4 kertaa, jotta se imee kunnolla!