Tilkkupussi askarteluun 500g

Tilkkupussi askarteluun 500g

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 3,00 €

Special Price 2,10 €

TAI

Kuvaus

HUOM! Emme postita pelkkiä tilkkupusseja, emmekä postita tilkkuja ulkomaille! Tilkkupussit on tarkoitettu ekstraksi Maitotytön asiakkaille yli 30 euron tilauksiin (=pakettipostikulut, tilauksen tulee olla YLI 30 euroa, ei tasan), max 2 pussia/asiakas. Tilkkupussitilauksia ei voi jättää odottamaan (meiltä loppuu tilat). Jos palautat tilauksen niin palautathan myös tilkkupussin avaamattomana.

Pussillinen kangastilkkuja, yhteensä reilu 500 grammaa. Painoltaan vastaa metrin pätkää 180cm leveää joustofroteeta, tilavuudeltaan vähän reilua kolmea litraa.

Pääasiassa kuviollisia tilkkuja, trikoota, joustocollegea, froteeta ja velouria, minimissään joka palasta saa 10x10cm tilkun, seassa isompaakin. HUOM! Tilkut eivät ole neliönmuotoisia, joten osa painosta on kapeampaa suirua. Seassa saattaa olla myös resoritilkkuja, joiden koko on "käyttökelpoinen".

Askarteluun, tilkkutöihin, vauvan tumppuihin, myssyihin, tossuihin, imuiksi vaippoihin, liivinsuojiin, kestositeisiin... Näistä saat vielä vaikka mitä!

Kuvassa esimerkkipussi, sakset ovat kuvassa mittakaavana eivätkä sisälly kauppaan.

Tilkkupussi askarteluun 500g

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

HUOM! Emme postita pelkkiä tilkkupusseja, emmekä postita tilkkuja ulkomaille! Tilkkupussit on tarkoitettu ekstraksi Maitotytön asiakkaille yli 30 euron tilauksiin (=pakettipostikulut, tilauksen tulee olla YLI 30 euroa, ei tasan), max 2 pussia/asiakas. Tilkkupussitilauksia ei voi jättää odottamaan (meiltä loppuu tilat). Jos palautat tilauksen niin palautathan myös tilkkupussin avaamattomana. Pussillinen kangastilkkuja, yhteensä reilu 500 grammaa. Painoltaan vastaa metrin pätkää 180cm leveää joustofroteeta, tilavuudeltaan vähän reilua kolmea litraa. Pääasiassa kuviollisia tilkkuja, trikoota, joustocollegea, froteeta ja velouria, minimissään joka palasta saa 10x10cm tilkun, seassa isompaakin. HUOM! Tilkut eivät ole neliönmuotoisia, joten osa painosta on kapeampaa suirua. Seassa saattaa olla myös resoritilkkuja, joiden koko on "käyttökelpoinen". Askarteluun, tilkkutöihin, vauvan tumppuihin, myssyihin, tossuihin, imuiksi vaippoihin, liivinsuojiin, kestositeisiin... Näistä saat vielä vaikka mitä! Kuvassa esimerkkipussi, sakset ovat kuvassa mittakaavana eivätkä sisälly kauppaan.