Maitotyttö-paidansuojat L-XXL, 2-laatu

Maitotyttö-paidansuojat L-XXL, 2-laatu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 5,00 €

Special Price 3,50 €

TAI

Kuvaus

Kakkoslaatuiset Maitotyttö-kestopaidansuojat edulliseen hintaan!

Kakkoslaatuun suojat joutuvat jos saumuroinnista löytyy hyppytikkiä tai jos suojan muoto on jotenkin vinksallaan, käytettävyyteen nämä virheet eivät vaikuta. Kakkoslaadun suojista on tuotelapusta leikattu nurkka pois tai tuotelappu puuttuu kokonaan. Kuosi voi olla mikä vaan.

Maitotyttö-paidansuojissa on imuina kaksi kerrosta puuvillajoustofroteeta ja kosteussulkuna hengittävä BR PUL. Suojat sopivat sujautettaviksi Maitotyttö-imetyspaidan taskuihin, valitse suojien koko paidan koon mukaan. Suojat kannattaa pestä kolmeen kertaa ennen käyttöönottoa jotta imukyky ja hengittävyys paranevat!

Maitotyttö-paidansuojat L-XXL, 2-laatu

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Kakkoslaatuiset Maitotyttö-kestopaidansuojat edulliseen hintaan! Kakkoslaatuun suojat joutuvat jos saumuroinnista löytyy hyppytikkiä tai jos suojan muoto on jotenkin vinksallaan, käytettävyyteen nämä virheet eivät vaikuta. Kakkoslaadun suojista on tuotelapusta leikattu nurkka pois tai tuotelappu puuttuu kokonaan. Kuosi voi olla mikä vaan. Maitotyttö-paidansuojissa on imuina kaksi kerrosta puuvillajoustofroteeta ja kosteussulkuna hengittävä BR PUL. Suojat sopivat sujautettaviksi Maitotyttö-imetyspaidan taskuihin, valitse suojien koko paidan koon mukaan. Suojat kannattaa pestä kolmeen kertaa ennen käyttöönottoa jotta imukyky ja hengittävyys paranevat!