Maitotyttö-kestoliivinsuojat, 2-laatu

Maitotyttö-kestoliivinsuojat, 2-laatu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 3,00 €

Special Price 2,10 €

Kuvaus

Kakkoslaatuiset Maitotyttö-kestoliivinsuojat edulliseen hintaan!

Kakkoslaatuun suojat joutuvat jos saumuroinnista löytyy hyppytikkiä tai jos suojan muoto on jotenkin vinksallaan, käytettävyyteen nämä virheet eivät vaikuta. Kakkoslaadun suojista on tuotelapusta leikattu nurkka pois tai tuotelappu puuttuu kokonaan. Kuosi voi olla mikä vaan.

Maitotyttö-kestoliivinsuojat ommellaan kolmesta kerroksesta: ulkopintana kosteutta eristävä ja hengittävä BR PUL-kangas, keskellä imukerroksena puuvillajoustofrotee ja ihoa vasten kuivapintainen coolmax-onteloneulos. Suojien halkaisija on hieman reilu 10cm. Suojat kestävät satoja pesuja ja ne voi pestä tavallisen pyykin joukossa 40-60 asteessa, mieluiten kuitenkin ilman huuhteluainetta jotta imukyky pysyisi hyvänä.

Maitotyttö-kestoliivinsuojat, 2-laatu

Yksityiskohdat

Kakkoslaatuiset Maitotyttö-kestoliivinsuojat edulliseen hintaan! Kakkoslaatuun suojat joutuvat jos saumuroinnista löytyy hyppytikkiä tai jos suojan muoto on jotenkin vinksallaan, käytettävyyteen nämä virheet eivät vaikuta. Kakkoslaadun suojista on tuotelapusta leikattu nurkka pois tai tuotelappu puuttuu kokonaan. Kuosi voi olla mikä vaan. Maitotyttö-kestoliivinsuojat ommellaan kolmesta kerroksesta: ulkopintana kosteutta eristävä ja hengittävä BR PUL-kangas, keskellä imukerroksena puuvillajoustofrotee ja ihoa vasten kuivapintainen coolmax-onteloneulos. Suojien halkaisija on hieman reilu 10cm. Suojat kestävät satoja pesuja ja ne voi pestä tavallisen pyykin joukossa 40-60 asteessa, mieluiten kuitenkin ilman huuhteluainetta jotta imukyky pysyisi hyvänä.