Nalle Touhutaitto

Nalle Touhutaitto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

11,00 €

Kuvaus

Nalle Touhutaitto on päiväkäyttöön suunniteltu imu, joka on juuri sopiva muutaman tunnin vaihtovälille, muita imuja ei lisäksi tarvita. Touhutaitossa on sopivassa tasapainossa pehmeyttä, notkeutta ja jämäkkyttä, joten se pysyy hyvin muodossaan olematta kuitenkaan kankea tai liian paksu. Touhutaitossa on kolme kerrosta imevää kangasta, joten kolminkerroin taitettuna imua tulee yhdeksän kerrosta. Tikkaukset helpottavat taittelua ja pitävät imun muodossaan pesusta toiseen.

Touhutaittoa on saatavilla kolmea kokoa:
- S 28x29 cm
- M 31x33 cm
- L 33x37cm

Kukin koko sopii poikkisuuntaan nelinkerroin taitettuna tuhdimmaksi imuksi pykälää pienempään vaippaan. Petite-koon vaippaan suosittelemme M-koon Touhutaittoa.

Koostumus:
- 1krs kuosillista puuvillajoustofroteeta (kuosifroteiden paksuuksissa on pieniä eroja kuosista riippuen, muhkeimman imun saat keltaisesta ja vihreästä Ralliraidasta sekä Maxi Dots -kuoseista)
- 1 krs bambuhamppufleeceä
- 1 krs valkaisematonta luomupuuvillajoustofroteeta nurjalla puolella

Touhutaitto kannattaa pestä pari kertaa ennen käyttöä. Touhutaitto on luonnostaan pehmeä ja notkea imu, joten emme suosittele rumpukuivausta, rummussa imusta tulee liiankin pehmeä ja se saattaa mennä haarasta kasaan.

Nalle Touhutaitto

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Nalle Touhutaitto on päiväkäyttöön suunniteltu imu, joka on juuri sopiva muutaman tunnin vaihtovälille, muita imuja ei lisäksi tarvita. Touhutaitossa on sopivassa tasapainossa pehmeyttä, notkeutta ja jämäkkyttä, joten se pysyy hyvin muodossaan olematta kuitenkaan kankea tai liian paksu. Touhutaitossa on kolme kerrosta imevää kangasta, joten kolminkerroin taitettuna imua tulee yhdeksän kerrosta. Tikkaukset helpottavat taittelua ja pitävät imun muodossaan pesusta toiseen. Touhutaittoa on saatavilla kolmea kokoa: - S 28x29 cm - M 31x33 cm - L 33x37cm Kukin koko sopii poikkisuuntaan nelinkerroin taitettuna tuhdimmaksi imuksi pykälää pienempään vaippaan. Petite-koon vaippaan suosittelemme M-koon Touhutaittoa. Koostumus: - 1krs kuosillista puuvillajoustofroteeta (kuosifroteiden paksuuksissa on pieniä eroja kuosista riippuen, muhkeimman imun saat keltaisesta ja vihreästä Ralliraidasta sekä Maxi Dots -kuoseista) - 1 krs bambuhamppufleeceä - 1 krs valkaisematonta luomupuuvillajoustofroteeta nurjalla puolella Touhutaitto kannattaa pestä pari kertaa ennen käyttöä. Touhutaitto on luonnostaan pehmeä ja notkea imu, joten emme suosittele rumpukuivausta, rummussa imusta tulee liiankin pehmeä ja se saattaa mennä haarasta kasaan.