Nalle Hiekkapikkarit

Nalle Hiekkapikkarit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 20,00 €

Special Price 10,00 €

Kuvaus

Tämä vaippa on taaperon ihanin kotivaippa. Se on pehmeä, mukava ja hengittävä. Pottailukin sujuu hyvin, kun vaippa on helppo laskea ja nostaa. Hiekkapikkarit saivat nimensä siitä, että ne ovat huiput kesällä hiekkalaatikolla: ei mene hiekka pyllyyn! Hiekkapikkarit ovat enemmän kuin harkkahousut: imua on reilusti pissan verran ja päällä pehmeää BR-PULia sen verran, ettei lammikoita synny. Hiekkapikkareista on tullut monen suosikki-kotivaippa, päälle voidaan tarvittaessa pukea villahousut. Näihin ovat ihastuneet myös monet muutoin kertakäyttövaippoja käyttävät. Usein pottaharjoittelijan kertis menee roskiin nuhjaantuneena, mutta kuivana. Hiekkapikkarit voi pestä perheen muun pyykin mukana. Kätevää!

Hiekkapikkareissa on:
- päällispuoli ja sisäpuoli samanväristä joustofroteeta
- kiinteinä imuina 3 kerrosta luomujoustofroteeta reilunkokoisen tiiman muodossa
- haaraosassa on PUL-kankaasta "paikka"; PUL-kangas ei päästä kosteutta läpi

Koot: 80, 90, 100 ja 110cm. Valitse koko muksun pituuden mukaan ylöspäin pyöristäen. Kokojen väliset erot ovat pieniä! Vyötärön kuminauhakujassa on aukko, joten kuminauhan lyhennys ja vaihto käy helposti.

Yksityiskohdat

Tämä vaippa on taaperon ihanin kotivaippa. Se on pehmeä, mukava ja hengittävä. Pottailukin sujuu hyvin, kun vaippa on helppo laskea ja nostaa. Hiekkapikkarit saivat nimensä siitä, että ne ovat huiput kesällä hiekkalaatikolla: ei mene hiekka pyllyyn! Hiekkapikkarit ovat enemmän kuin harkkahousut: imua on reilusti pissan verran ja päällä pehmeää BR-PULia sen verran, ettei lammikoita synny. Hiekkapikkareista on tullut monen suosikki-kotivaippa, päälle voidaan tarvittaessa pukea villahousut. Näihin ovat ihastuneet myös monet muutoin kertakäyttövaippoja käyttävät. Usein pottaharjoittelijan kertis menee roskiin nuhjaantuneena, mutta kuivana. Hiekkapikkarit voi pestä perheen muun pyykin mukana. Kätevää! Hiekkapikkareissa on: - päällispuoli ja sisäpuoli samanväristä joustofroteeta - kiinteinä imuina 3 kerrosta luomujoustofroteeta reilunkokoisen tiiman muodossa - haaraosassa on PUL-kankaasta "paikka"; PUL-kangas ei päästä kosteutta läpi Koot: 80, 90, 100 ja 110cm. Valitse koko muksun pituuden mukaan ylöspäin pyöristäen. Kokojen väliset erot ovat pieniä! Vyötärön kuminauhakujassa on aukko, joten kuminauhan lyhennys ja vaihto käy helposti.