Arvot

Maitotytön arvot

1. Perhe

Maitotytön ensisijainen tavoite on antaa yrittäjälle ja työntekijöille mahdollisuus olla kotona lasten kanssa mahdollisimman pitkään.

Näin ollen kaikki aikataulut ja suunnitelmat ovat suuntaa-antavia ja tahti leppoinen. Työntekijät saavat itse määrittää kuinka paljon haluavat kulloinkin töitä tehdä ja tuotanto joustaa sen mukaan. Esim tästä syystä emme tee tilaustöitä lainkaan.

2. Laatu

Maitotyttö valmista parhaita mahdollisia imetysvaatteita. Äidit ansaitsevat parasta.

Vaatteiden laatu on meille erityisen tärkeää. Ompelijoiden palkkaus on laskettu siten, että aikaa jää myös huolellisuudelle. Pyrimme valvomaan laatua mahdollisimman hyvin, ja jos systemaattisia virheitä esiintyy, otamme yhteyttä kaikkiin mahdollisesti virheellisen vaatteen ostaneisiin asiakkaisiin. Jos huomaat Maitotytössäsi virheen, otathan heti yhteyttä! Korjaustakuumme on voimassa vuoden ostohetkestä, eli korjaamme ja palautamme vaatteen sukkelasti ilman että siitä koituu sinulle kuluja.

3. Kestävyys

Maitotyttö on parhaimmillaan kovassa käytössä.

Maitotytöt on suunniteltu ennen kaikkea vauvaperheen arkeen. Maitotytön tulee kestää päivittäinen pesu ja kova käyttö, ja olla edelleen edustuskunnossa usean kuukauden käytön jälkeen. Esim luukun resorit saattavat ostettaessa tuntua liian kireiltä, mutta ne antavat käytössä hieman periksi, jolloin niistä tulee täydelliset eikä luukku ala lörpöttämään.