Maitotyttö kiittää asiakkaitaan kaikista vuosista! Verkkokaupassa loppuunmyynti!

Maitotyttö-imetysmekko ja Tasku-Nalle

Maitotyttö & Nallevaipat

Maitotyttö Oy on suomalainen vuonna 2012 perustettu pienyritys (y-tunnus 2478129-4), joka valmistaa uniikkeja, värikkäitä, huippulaadukkaita tuotteita ekologisesti ja eettisesti kestävällä pohjalla. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset imetysvaatteet, maailman mukavimmat äitiyshousut, lastenvaatteet, kestovaipat ja lasten huppupyyhkeet. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Maitotyttö Oy työllistää yrittäjän lisäksi kaksi kotiompelijaa ja satunnaisesti alihankkijoita.

Imetysvaatteet

Imetysvaatevalikoimastamme löydät imetyspaidat, imetystunikat, imetysmekot ja imetysyöpaidat. Kaikki Maitotyttö-imetysvaatteet valmistetaan muutaman kymmenen kappaleen rajoitettuina pienerinä jatkuvasti vaihtuvissa kuoseissa ja väreissä. Tavoitteenamme on valmistaa niin monipuolista valikoimaa että jokaiselle varmasti löytyy juuri se kaikkein ihanin suosikkivaate. Pienten erien huonona puolena on se, ettei kaikkia kokoja välttämättä ole saatavilla kovinkaan kauaa uuden mallin julkaisun jälkeen (kokohaku löytyy imetysvaatesivun vasemmasta reunasta). Ilmoitamme uutuuksien julkaisusta aina edellisenä päivänä blogissa ja Facebook-sivullamme, kannattaa olla nopea sillä suosituimmat mallit häviävät nopsaan!

Äitiyshousut

Maitotyttö JaJa -housut on suunniteltu maailman mukavimmiksi housuiksi. Nimensä ne saivat siitä että ne ovat Jatkuvasti Jalassa. JaJat sopivat käytettäväksi sekä raskausaikana että sen jälkeen - tai ihan ilman raskauttakin. Napakka korkea vyötäröresori on päällä mukava eikä purista mistään. Sen voi halutessaan taittaa kaksinkerroin, jolloin housut käyvät tavallisista "joogahousuista".

Maitotyttö Mini - kotimaiset lastenvaatteet

Lastenvaatteet

Maitotyttö Mini -lastenvaatevalikoimasta löydät iloiset ja kestävät vaatteet lapsellesi. Mallit ovat lahje- ja ranneresorien ansiosta erityisen pitkäikäisiä! Materiaalina lastenvaatteissa käytämme pääasiassa puuvillajoustofroteeta, joka tuntuu ihanalta päällä ja kestää hyvin toistuvaa pesemistä. Myös lastenvaatteet valmistamme käsityönä Suomessa. Erät ovat pieniä ja uusia valmistuu joka kuukausi.

Kestovaipat

Nalle-kestovaipat muuttivat Maitotytön hellään huomaan kesällä 2014. Nalleja on valmistettu vuodesta 2007 saakka ja nykyisin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia sisävaippoja, taskuvaippoja, AIO-vaippoja, harkkahousuja (Nallen hurmaavat Hiekkapikkarit!), villavaippahousuja, taitto- ja tiimaimuja sekä vaippapusseja. Nallet ommellaan käsityönä Suomessa, yksityiskohdat ovat huoliteltuja ja käytämme vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

Huppupyyhkeet

Maitotyttö valmistaa kahta erilaista mallia lasten huppupyyhkeitä: Perhospyyhe on suunniteltu pienelle vauvalle vauvauintia silmällä pitäen, siihen vauvan saa "kapaloitua" niin että hartiatkin pysyvät lämpiminä. Taikaviitta on puolestaan jo kävelevän lapsen kylpyviitta/-poncho, joka pysyy hyvin mukana kovemmassakin vauhdissa. Taikaviittaa on saatavana kahdessa koossa. Kaikki Maitotytön pyyhkeet ovat kaksinkertaista joustofroteeta.

Nalle-kestovaipat

Muut tuotteet

Verkkokaupastamme löydät myös kestoliivinsuojat, pipot, vauvapeitot sekä lahjakortit.

Mistä meidät tavoittaa?

Toimitusehdot löydät täältä. Samasta linkistä löytyvät myös asiakaspalautuksen ohjeet.

Maitotyttö Instagramissa.

Maitotyttö Facebookissa.

Nalle Facebookissa.

Facebookissa toimii aktiivinen Maitotyttöjen kierrätysryhmä Maitotyttöset.

Blogista löytyy koko yrityksen historia ja kaikki mallit mitä aikojen saatossa on valmistettu.

Sähköpostitse saat meihin yhteyden: maitotyttopaidat@gmail.com

Osoitteemme on:
Maitotyttö Oy
Manuntie 10
35600 Halli

Uudet tuotteet