Nalle tiimaimu, bambupinta

Nalle tiimaimu, bambupinta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

7,00 €

Kuvaus

Nallen tiima sopii lisäimuksi mihin tahansa vaippaan, käytetään yksivärinen puoli ihoa vasten tai sujautetaan taskun sisään. Tämä 30cm pitkä tiima sopii pikkuvaippoihin ja on myös mainio lisäimu harsolle tai isompiin vaippoihin. Bambujoustofroteinen pinta pyllyä vasten on pumpulinpehmoinen eikä karhennu narukuivatuksessakaan, joten esim. Nalle Nöttösen kanssa yhdistettynä saat tiimasta mainion pidemmän vaihtovälin vaipan.

Tiimassa on 1 kerros kuviollista joustofroteeta + 2 kerrosta puuvillajoustofroteeta + 1 kerros bambujoustofroteeta (valkaisematon ellei toisin mainita).

Nalle tiimaimu, bambupinta

Yksityiskohdat

Nallen tiima sopii lisäimuksi mihin tahansa vaippaan, käytetään yksivärinen puoli ihoa vasten tai sujautetaan taskun sisään. Tämä 30cm pitkä tiima sopii pikkuvaippoihin ja on myös mainio lisäimu harsolle tai isompiin vaippoihin. Bambujoustofroteinen pinta pyllyä vasten on pumpulinpehmoinen eikä karhennu narukuivatuksessakaan, joten esim. Nalle Nöttösen kanssa yhdistettynä saat tiimasta mainion pidemmän vaihtovälin vaipan. Tiimassa on 1 kerros kuviollista joustofroteeta + 2 kerrosta puuvillajoustofroteeta + 1 kerros bambujoustofroteeta (valkaisematon ellei toisin mainita).